Jouw hypotheek onderhouden

Je koopwoning bevalt goed en ongemerkt vliegt de tijd voorbij. Door de jaren heen kunnen omstandigheden wijzigen. Wijzigingen in regelgevingen, je gezinssamenstelling, inkomen, woonwensen en behoeften zijn allemaal een reden om je huidige hypotheek eens onder de loep te nemen. Hier help ik je natuurlijk graag bij.

Erika Koning Financieel Advies - Advies bij het onderhouden van je hypotheek

Hypotheekadvies op maat

Als blijkt dat je huidige hypotheek niet meer bij je past, adviseer ik over de benodigde wijzigingen. Daarbij zijn jouw persoonlijke wensen en doelen mijn uitgangspunt, evenals betaalbare maandlasten nu en in de toekomst. Daarom geeft ik je inzicht in je mogelijkheden en eventuele financiële risico’s. Denk daarbij aan je situatie bij pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Je beslist zelf in hoeverre je jezelf wilt beschermen tegen de risico’s.

Stap vijf in mijn werkwijze: nazorg

Heb je jouw huidige hypotheek via mij geregeld, dan neem ik eens in de drie jaar contact met je op voor een onderhoudsgesprek. Doen zich er eerder veranderingen in jouw situatie voor, neem dan gerust eerder contact op.

Kennismaken?

Advies nodig over jouw hypotheek en wil je sparren over je mogelijkheden? Ik neem alles met je door en regel het voor je. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, dan bespreken we jouw situatie en wensen.

Bel mij terug
Bel mij terug