Over Erika

Meer dan 14 jaar ervaring
Persoonlijke aanpak
Eerlijk en oprecht
Advies aan huis

Samen jouw woonwensen vervullen

Al meer dan 14 jaar help ik mensen met het waarmaken van hun woondromen. Met een persoonlijke en mensgerichte aanpak, geef ik financieel advies waar je op kunt vertrouwen. Financiering op maat en financiële rust: daar ga ik voor.

 

Eerlijk financieel advies in begrijpelijke taal

Of het nou gaat om de aankoop van een woning, een verbouwing of aanpassing van je hypotheek; het is belangrijk dat je advies en financiering op maat ontvangt. Door open en eerlijk in gesprek te gaan en goed te luisteren ontdek ik wat je wensen en doelen zijn. De materie rondom hypotheken is complex, maar ik leg alles uit in begrijpelijke taal en zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Als onafhankelijk financieel adviseur geef ik het best passende advies bij jouw persoonlijke situatie. Door het vergelijken van vele aanbieders vind ik de best passende oplossing voor jou. Ik heb geen verplichtingen ten aanzien van geldverstrekkers en verzekeraars.

 

Bekijk mijn keurmerken en kwaliteiten

Mijn werkwijze in vijf stappen

Stap 1
Kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we samen je huidige situatie, wensen en doelen. We bekijken wat er nodig is om jouw woonwensen te realiseren en of dit haalbaar is. Betaalbare maandlasten en prettig leven staat voorop.

Stap 2
Adviesgesprek

Vóór het adviesgesprek vraag ik je om de benodigde documenten en gegevens aan te leveren, zodat ik mij goed kan voorbereiden op ons gesprek. Tijdens ons gesprek geef ik advies over de mogelijkheden ten aanzien van je hypotheek, verzekeringen en aanbieders.

Stap 3
Financieringsaanvraag

Als onafhankelijk financieel adviseur regel ik je financiering en/of verzekering bij de aanbieder met het best passende aanbod voor jou. Offertes en polissen controleer ik en nemen we samen door.

Stap 4
Notaris

Na aankoop van een woning of het aanpassen van een bestaande hypotheek, ga je – indien nodig – naar de notaris. Ik controleer de documenten die je ondertekent en houdt het proces tussen de notaris en geldverstrekker in de gaten.

Stap 5
Nazorg

Ongeveer drie jaar na het afronden van jouw financiering, zal ik contact met je opnemen om te vragen hoe het met je gaat en of er behoefte is aan een onderhoudsgesprek. Wellicht zijn er persoonlijke of financiële omstandigheden gewijzigd die aanleiding geven jouw hypotheek nog eens onder de loep te nemen.

Meer weten over mijn werkwijze?

Bekijk mijn werkwijze in uitgebreide vorm.

Volledige werkwijze

Kennismaken?

Al meer dan 14 jaar help ik mensen hun woonwensen te vervullen. Ook hulp nodig bij financiering? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, dan bespreken we jouw situatie en wensen. 

Bel mij terug
Bel mij terug