Jouw hypotheek oversluiten

Je koopwoning bevalt goed en ongemerkt vliegt de tijd voorbij. Door de jaren heen kunnen omstandigheden wijzigen. Wijzigingen in regelgevingen, je gezinssamenstelling, inkomen, woonwensen en behoeften zijn allemaal een reden om je huidige hypotheek eens onder de loep te nemen. Hier help ik je natuurlijk graag bij.

Erika Koning Financieel Advies - Advies bij het oversluiten van je hypotheek

Een betaalbare maandlast, nu en in de toekomst

Het oversluiten van een hypotheek doe je, omdat je graag lagere maandlasten wenst, of meer zekerheid wilt ten aanzien van je maandlasten of misschien ben je niet tevreden over je huidige geldverstrekker. Mijn uitgangspunt is dat de maandlasten voor jou betaalbaar blijven, nu en in de toekomst. Daarom geef ik je inzicht in de financiƫle gevolgen en mogelijke oplossingen bij (onverwachte) gebeurtenissen zoals pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Een goed inzicht helpt je weloverwogen keuzes te maken ten aanzien van mogelijke oplossingen.

 

De kosten bij het oversluiten van een hypotheek

Het oversluiten van een hypotheek is niet gratis. Voordat je deze stap zet, wil je zeker weten dat de kosten die ermee gepaard gaan niet hoger zijn dan het voordeel dat je ermee denkt te behalen. Houd daarom rekening met de volgende lasten die voor jou van toepassing kunnen zijn:

  • Boeterente na het vervroegd beĆ«indigen van het rentecontract
  • Advies- en bemiddelingskosten
  • Taxatiekosten
  • Notariskosten

Geen zorgen, ik help je natuurlijk graag om te kijken of het voor jou interessant is.

Verzekeringsadvies?

Ook met aanvullend verzekeringsadvies help ik je graag. Ik bekijk samen met jou welke mogelijkheden er zijn om een nieuwe verzekering af te sluiten of een bestaande verzekering aan te passen.

Kennismaken?

Ben je benieuwd of jouw maandlasten lager kunnen? Je hypotheek eens tegen het licht houden? Of wil je om een andere reden nagaan of oversluiten van je hypotheek voor jou interessant is? Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, dan bespreken we jouw situatie en wensen.

Bel mij terug
Bel mij terug