Jouw hypotheek verhogen

Je woont nog fijn in je woning, maar je wilt graag wat extra wooncomfort creƫren. Een moderne keuken, een dakkapel of een opgefriste badkamer kan werkelijkheid worden door je bestaande hypotheek te verhogen. Is het verduurzamen van de woning jouw woonwens? Het verhogen van je hypotheek en subsidiemogelijkheden bieden uitkomst!

Dit moet je weten voor je jouw hypotheek verhoogt

Voordat je alles regelt en overeenkomsten tekent voor de gewenste verbouwing, wil je zeker weten wat je kunt lenen. Op basis van je huidige situatie kijk ik graag naar de mogelijkheden voor een hypotheek. Zodra je weet wat je leenmogelijkheden zijn, kun je met een gerust hart jouw droomhuis uittekenen en de verbouwing plannen.

De kosten bij het verhogen van een hypotheek

Naast de kosten voor de verbouwing zelf, zijn er andere kosten om rekening mee te houden. Zo krijg je te maken met advies- en bemiddelingskosten, maar er kunnen ook taxatie- en notariskosten van toepassing zijn.

Kennismaken?

Wil je jouw woning verbouwen, moderniseren of verduurzamen? Ik help je graag met het verhogen van jouw hypotheek. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, dan bespreken we jouw situatie en wensen.

Bel mij terug
Bel mij terug