Een goed gesprek over hypotheken in Roden en omgeving

Mensen helpen bij het realiseren van hun woonwensen, daar geniet ik van! Geen situatie is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo leuk. Of je nu starter bent, verhuist naar een nieuwbouwwoning of wilt verbouwen, ik zal altijd mijn best doen om het allerbeste aanbod op tafel te leggen. Alles wat ik doe, doe ik met het doel jou financiële rust te bieden. Ik geef je inzicht in maximale leningen, eventuele risico’s en jouw maandlasten.

Bel mij terug

Een hypotheek aanvragen, wijzigen of oversluiten? Wat je situatie ook is, ik help je erbij.

Vul hieronder je gegevens in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Bel mij terug

Erkend onafhankelijk financieel adviseur in Noord-Nederland

Als zelfstandig financieel adviseur, gevestigd in Roden, ben ik volledig onafhankelijk in mijn advisering. Ik help graag met het realiseren van je woonwensen. Jouw persoonlijke situatie, wensen en doelen zijn het uitgangspunt voor mijn advies. Graag ga ik een open en oprecht gesprek aan om te achterhalen wat voor jou belangrijk is. Ik neem daar graag de tijd voor, zodat ik een optimaal passend advies kan geven. In begrijpelijk taal leg ik alles uit, zodat je precies weet hoe het zit. Ik kan vele geldverstrekkers en verzekeraars met elkaar vergelijken om voor jou de best passende hypotheek en eventuele aanvullende verzekeringen te kunnen regelen.

Advies aan huis
Ik hou van een persoonlijke flexibele aanpak. De gesprekken vinden plaats in je eigen omgeving. Of je nu in Roden woont, of in de omgeving van Roden, ik kom graag naar je toe. Ook is er de mogelijkheid om gesprekken op afstand te voeren door middel van bijvoorbeeld videobellen. Ik begeleid en ontzorg je met veel plezier gedurende het hele traject en daarna.

Financiële rust, nu en in de toekomst
Mijn doel is je woonwens te vervullen, zodat je fijn kunt wonen en tegelijkertijd financiële rust kan ervaren. En omdat je nou eenmaal niet in de toekomst kunt kijken, is het belangrijk om regelmatig je financiële (hypotheek) situatie te blijven monitoren. Er kan sprake zijn van bijvoorbeeld een andere gezinssituatie, baan of andere wensen. Ik sta voor je klaar.

Mijn werkwijze in vijf stappen

Stap 1
Kennismakingsgesprek

Samen doorlopen we jouw woonwensen, doelen en huidige financiële situatie. We bekijken wat er nodig is om jouw woonwensen te realiseren en of dit haalbaar is. Hierbij staat eerlijkheid voorop.

Stap 2
Adviesgesprek

Documentatie en jouw klantprofiel aangeleverd? Tijdens een adviesgesprek nemen we het door en adviseer ik je over verschillende hypotheekvormen, aanbieders en verzekeringen.

Stap 3
Financieringsaanvraag

Als onafhankelijk financieel adviseur dien ik een aanvraag in bij instanties die jou het beste aanbod bieden. Offertes en polissen die je na de aanvraag ontvangt, nemen we samen door.

Stap 4
Notaris

Ik monitor het beschikbaar stellen van het geld door de geldverstrekker en help bij het ondertekenen van documenten van de notaris.

Stap 5
Nazorg

Drie jaar na het afronden van jouw financiering, zal ik contact met je opnemen voor een eventueel onderhoudsgesprek.

Meer weten over mijn werkwijze?

Bekijk een uitgebreide beschrijving van de vijf stappen.

Volledige werkwijze
Eerste woning

Eerste woning

Je eerste woning! Ik begeleid je stap voor stap en ontzorg je zoveel mogelijk.

Eerste woning
Andere woning

Andere woning

Wil je verhuizen? Samen onderzoeken we jouw leenmogelijkheden.

Andere woning
Nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning brengt nét wat andere zaken met zich mee.

Nieuwbouwwoning
Verhogen hypotheek

Verhogen hypotheek

Verbouwen of verduurzamen? Het verhogen van je hypotheek biedt uitkomst.

Verhogen hypotheek
Oversluiten hypotheek

Oversluiten hypotheek

Wijzigen jouw persoonlijke situatie of regelgevingen? Overweeg het oversluiten van jouw hypotheek.

Oversluiten hypotheek
Onderhoud hypotheek

Onderhoud hypotheek

Gezinssamenstelling of inkomen veranderd? Tijd voor onderhoud aan jouw hypotheek.

Onderhoud hypotheek
Bel mij terug
Bel mij terug